Als klein meisje was ik al in de keuken te vinden: kneden in het deeg, roeren in de pan of aan tafel met mijn moeder (Indische!) sateh rijgen. Geregeld werd ik voor de televisie geïnstalleerd met een kom op schoot en plukte ik de taugé of dopte de boontjes. Vond ik helemaal prima!

Ik kan me eigenlijk weinig feesten of etentjes herinneren waarbij ik niet in de keuken te vinden was. Ik wil ook niets anders: ik voel me het meest thuis in de keuken.

Naast mijn studie Rechten & Bedrijfswetenschappen aan de universiteit in Leiden heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan voor mensen met een verstandelijke beperking, commissiewerk bij (studie & studenten) verenigingen en gewerkt bij verschillende restaurants. Maar vooral elk moment aangegrepen om iets lekkers mee te kunnen nemen of een etentje te organiseren: er is altijd wel een reden te verzinnen voor een (klein) feestje!

 

Ik ben een tijd zoekende geweest naar wat ik zou kunnen doen "later als ik groot ben", maar gek genoeg geen moment aan mijn hobby gedacht. Totdat ik gesprekken voerde over "doen waar je blij van wordt" en hardop begon te dromen. Ik kwam erachter dat niet alleen ik, maar dat de vrouwen in mijn familie al vier generaties lang droomden van een eigen cateringbedrijf of café. Hoog tijd dat iemand de sprong ging wagen...

Na mijn laatste tentamen heb ik de knoop definitief doorgehakt en besloot voor mezelf te beginnen. Kansen te pakken en creatief te denken in oplossingen, in plaats van me tegen te laten houden door onzekerheden. Een grote stap, heel spannend, maar een bewuste keuze vanuit mijn passie.

 

Die sprong is inmiddels een paar jaar geleden. Na een jaartje geëxperimenteerd te hebben en mijn netwerk uitgebreid te hebben, blijk ik het nog altijd leuk te vinden en het draaiende te houden. In 2015 heb ik me dan ook officieel ingeschreven bij de KVK en ben ik ook voor de fiscus in business! 

946095_10152428146603835_2018207814_n.jpg