Wedding Sergio&Natasha-14.JPG

begin bij het begin

Yes! De feeststemming zit erin... En nu?
Voordat alle lades opgetrokken worden, is het handig om eerst een aantal punten af te lopen. Allereerst de datum en het aantal gasten. Veel hangt hier al van af, bijv. of kinderen (of juist ouderen) erbij zullen zijn en op welk dagdeel het feest plaatsvindt. Met hapjes, lunch/avondeten of beide? Moeten er tenten opgezet worden in de tuin of zelfs een locatie gehuurd worden? en is er genoeg servies en bestek in huis? 

vorm

Het maakt niet uit hoe groot of klein, elke vorm is mogelijk!
Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het budget en het aantal mensen. Een private dinner party voor 10 man of juist een borrel voor 100. Een High Tea voor de middag of juist een High Wine voor de avond. Een gezellig buffet of een classy amuse diner. Is er een programma of een activiteit? Blijft iedereen gezellig hangen of is het een "Open House"?

 
Wedding Sergio&Natasha-100.JPG

Details

Als de voorgaande knopen zijn doorgehakt is het tijd voor de details. Een thema kan een goede sfeer neerzetten door de hapjes, versiering en misschien zelfs dresscode hierop aan te passen. Van Mexicaans tot Rock & Roll, van babyborrel tot promotie. Denk aan muziek, ballonnen, kaarsen en eten. Natuurlijk lekker eten!

genieten!

Als de gasten dan binnen druppelen is het tijd om te ontspannen. Geniet dat iedereen is gekomen, speciaal voor u, en dat iedereen ernaar uit heeft gekeken.

En als ik de zorgen m.b.t. het eten voor u kan af nemen, dan ben ik u graag tot dienst!